top of page

Asle Beck

LABEL:

Osprey Records

KONTAKT/BOOKING

OSPREY EVENT


Debutalbum "Tanker fra i går" (2008):

Asle Beck startet sin musikkarriere med albumet Tanker fra i går i 2008. Dette albumet viste frem hans sensitive og melodiske stil, og vant over både kritikere og fans. Hit-singelen "Skur 55 (Jeg Tror Jeg Er Forelska)" traff en nerve hos lytterne og skapte en sterk følelsesmessig forbindelse.

Albumutgivelse "Gikk så stille forbi" (2014):

I 2014 dykket Asle Beck dypere inn i folk-pop sjangeren med albumet Gikk så stille forbi. Dette albumet representerte en vekst i hans musikalske stil, med dype tekster og intrikate arrangementer som tok lytterne med på en emosjonell reise.

Albumutgivelse "Bruvoll Hotell" (2017):

Asle Beck fulgte opp med albumet Bruvoll Hotell i 2017, og beholdt sin signaturstemme og evne til å skape stemningsfulle melodier. Albumet, som blander personlige refleksjoner med universelle temaer, ble en favoritt blant både eksisterende og nye fans.


Singler:

  • "Det vi to aldri fant" (2017) med Rita Eriksen

  • "En møkkamann i oss alle" (2018)

  • "I morra er min" (2019)

  • “Den gode naboen” (2020)

  • "Ut av det blå" (2022)

  • "Så langt i livet" (2023)

  • "En liten sommerflørt" (2024)


Asle Beck har satt sitt preg på den norske musikkscenen, og fengsler publikum med sin tilstedeværelse på ulike scener rundt om i landet. Musikken hans fanger ikke bare lytternes oppmerksomhet, men er jevnt og trutt å høre på norske radiostasjoner. Gjennom radioeksponering og gripende liveopptredener formidler han sitt musikalske budskap og berører hjertene til sitt publikum.

En av hans minneverdige konserter fant sted på Le Chat Noir i Oslo, et øyeblikk som fengslet publikum og satte varige spor hos alle til stede. Beck har en unik evne til å skape en følelse av tilhørighet og emosjonell resonans gjennom musikken sin, og skaper en dyp forbindelse med lytterne gjennom sin kunstneriske uttrykksform.Stemmen hans bærer en spesiell kraft og sensitivitet som treffer dypt hos lytterne. Enten det er gjennom kraftfulle ballader eller energiske låter, har tekstene hans en måte å berøre og engasjere lytterne på et personlig nivå. Asle Beck forblir en viktig og uerstattelig skikkelse i den norske musikkscenen, og inspirerer og beveger folk gjennom sin lidenskapelige musikalitet.
Asle Beck er en norsk artist og singer-songwriter fra Oslo. Han har skapt en musikalsk verden der visepop møter nostalgi, og hans tekster bærer spor av barndomsminner og livets små øyeblikk.

bottom of page